Жената от зодия Стрелец    22.XI. - 21.XII.

:) Жената от зодия Стрелец обича да танцува ... :)

Тя е "дон-жуан"-ката на зодиака.
Умът и е насочен към избора на любовник. Един мъж може да я привлече само със своя ентусиазъм и хубавото чувство за хумор... и тя ще пренебрегне всички други качества. Ще върви от едно сексуално действие към друго с лекота, така че всеки да остане приятел с нея.

Тя не е способна на прекалено дълбока емоционална привързаност, а с по-голяма готовност следва капризите на романтичните си наклонности. Тя е играч в играта на любов. Всеки нов любовник е чип за рулетка, който тя залага на числото, за което се надява че печели. Ако една връзка завърши лошо, тя го приема философски: след време ще има нов любовник - защо трябва да плаче?

Суетна е. С наближаването на старостта тя е готова да отиде в най-близкия салон за пластична операция. (Една жена-стрелец отишла в прочута бразилска клиника и докато била там няколко седмици за преобразяване - лицето и през цялото време в бинтове - имала няколко любовни връзки).
Жената-стрелец обича да притежава и да бъде притежавана. Ако всичко и стане скучно, тя може даже да си пререже гърлото, за да има нещо интересно.

Носи сърцето си на длан. Пряма, честна, добродушна и благодарна. Обича свободата си и трябва да бъде свободна да пътува. Непрекъснато се нуждае от стимули. Даже когато е щастлива, тя не може да бъде щастлива сама - нуждае се от публика, която да бъде свидетел на нейното щастие. Обикновено жените, родени под този знак, искат да упражняват секса с обещаващ партнъор... но се интересуват далеч повече от приятелството, размяната на идеи и романтични авантюри. Понякога тя може да бъде настойчива и за мъжа може да стане трудно да разбере дали прави сексуална авантюра или просто търси приятел.
"Защо да не можем да бъдем просто приятели?"... вероятно за първи път е казано от жена-стрелец. Нищо не може да охлади безгрижните завоеватели по-бързо от въпрос като този.

Изглежда, че тя никога не се застоява на едно място. Нейният апартамент обикновено изглежда като че ли току-що се е нанесла или го напуска. Бързо напуска работата или мъже, които не я интересуват. Винаги има нещо друго да се прави, тогава защо да се отегчаваме.
Тя е идеален спътник в живот ден за ден. Когато Арнолд Бени - известният английски писател - казва, че неприятното в едно съжителство като женитбата е делничността, той НЕ е имал предвид жена-стрелец.

Нейният ентусиазъм, сговорчивост, сърдечно чувство за хумор и бърз ум са радост за всеки мъж. Тя е добър слушател. Добър другар за мъж, който обича спорта и приключенията на открито. Изключителна домакиня на сбирки, която привлича към себе си интересни хора. Какво повече може да иска един мъж?

Преди да спрете да четете това, за да излезете да търсите жената-стрелец, с която да си устроите леко и приятно съжителство, имайте предвид следното: тя е страшна, непоправима флиртаджийка и изглежда така, сякаш всичко и е известно...
Най-шокиращо е, че обикновено в действителност тя не е научила достатъчно по този въпрос... дори да си дава вид, че знае. Нейната откровеност в любовните връзки очарова мъжете. Тя изобщо не възпира импулсите да говори за други мъже, които е познавала преди... и когато е разочарована от някой любовник - не се колебае да му каже. Може би не е изненадващо, че много жени-стрелец си остават неомъжени.

Нейната нетърпелива, импулсивна природа е във война с нейните най-добри интереси. Тя би се ориентирала по-добре в живота, ако разбираше по-добре своята истинска сила и слабост. Но тя е от този тип, който винаги ще направи нещо два пъти преди да се е огледал... и никога не приема съвети или предупреждения от другите. Въпреки, че изглежда доста способна да държи в ръцете си своите дела, това не винаги е така.

Когато тя наистина обича един мъж, става доста зависима. Ако той я напусне, тя е склонна към емоционални депресии. С тънка кожа и лесно наранима, тя търси ласкателство. Един сладкодумец лесно може да я завоюва. Като резултат тя често е жертва на безскрупулни мъже, докато истинският мъж си отива. Незряла и със самочвуствие, безгрижна и променлива, тя трудно може да бъде разбрана и не се поддава на контрол.


Сексуален живот

Любимото и място за секс е на пясъчния бряг. Може би този афинитет към живота на открито е една от причините толкова много от жените, родени под този знак, да се присъединяват към нудистки лагери.

Сексът и харесва, но не проточвайте твърде много предварителната игра. Първото нещо, от което тя се интересува, е нейното собствено задоволяване. Не забелязва предиграта, а предпочита да започнете главното представление колкото може по-скоро. Способна е на многократен оргазъм. Някои мъже смятят, че маниерите и в леглото са нетактични. Тя може да бъде твърде несъобразяваща се с любовника си. Ако той не и дава това, което тя иска - може да мастурбира пред него, докато той стои без да е задоволен. Обича да дразни партнъора си, докато той загуби самоконтрол чрез техниката "започни и спри". След като е довела партнъора си почти до кулминация чрез фелацио, тя се настанява директно върху него и... спира. Когато той достигне до върха на непоносимо напрежение, тя се отдръпва. На нея не и пречи, ако мъжът свърши твърде бързо. Може да свива своите влагалищни мускули и да го възбуди наново. И веднага е готова за нов опит. Тя харесва "играта след това"... когато може да лежи до своя любовник, да пуши цигара, да пие вино и да обсъжда удоволствието, което току-що са преживели. Сексът е акт на приятелство и тя не харесва любовници, които се държат, като че ли цялата велена току-що се е променила.

Нейната основна трудност е неспособността и да се отдаде напълно един-единствен път. Без особен избор прелита от един на друг, не оказва много съпротива... но и не намира удовлетворение. Има твърде много опити и твърде малко истински чувства. Обратно на своя мъжки зодиакaлен знак, жената-стрелец не се увлича от експеримента. Тя НЕ се интересува от инструменти за перверзия - тези екзотични играчки в спалнята не я интересуват. Не е познавач на еротиката. Тя определено предпочита изпитаните и истински форми на сексуална игра и не се интересува от вариациите, които счита за излишни. Свободомислещите сексуални отношения на жената-стрелец я водят в обстоятелства, при които може да прави любов с жени по същия начин като с мъже... в една лесбийска афера тя може да е активната. По някаква причина в такива взаимоотношения тя понякога е жестока и садистична. Единствените и намерения са да задоволи собсвените си сексуални потребности. Като партнъорка-лесбийка, тя обикновено обича да използва двоен изкуствен член - с две глави, всеки край във влагалището на жена. Тъй като е много привързана към животните, нейните незадоволени страсти могат да я доведат и до скотофилия.
Особено обича нещо, което би могла да дресира.


ОБЩО ЗА ДВАТА ПОЛА

Те се отличават с топлота и са интересни разказвачи. Слушайте ги активно и им задавайте подходящи въпроси. Дайте възможност на стрелеца да демонстрира своя ум. Ако сте мълчаливи, доведете друг приятел. Стрелецът обича хора, които разговарят с удоволствие. Има изтънчено чувство за хумор и не харесва хора, които при събиране скучаят и не могат да поддържат разговор. Ако обичате животни - кучета и коне - имате естествена допирна точка. Котките също, въпреки че те не се котират много, тъй като те не споделят живота на открито и не се дресират.

За първата среща уредете нещо на открито - отидете да плувате на нудиски плаж, ако има такъв или предложете пикник в гората, конни състезания, ски, екскурзия. Но трябва да бъдете сигурни, че ще можете да издържите. Стрелците са известни със своята издържливост. Може да предложите пътуване за една нощ или за края на седмицата. Няма да го обидите. Стрелецът е откровен по въпросите на секса. Може да купите билети за музикална комедия или балет - обичат всичко, свързано с музика и движение на сцената. Ако организирате събиране, НЕ канете много хора. Стрелците предпочитат малкото хора, за да направят впечатление. Подаръците са добре дошли - нещо, което могат да носят на открито или нещо, което действа на техните цигански инстинкти... чанта за пътуване например.

Нещо, което трябва да запомните - че стрелецът винаги желае да бъде ваш приятел. От вас зависи дали тези отношения да прераснат в нещо повече.


Какво възбужда Стрелците
Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените - и тяхната коса. Играйте си с нея, навивайте я, четкайте я... тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго - ще запали найната дремеща страст. Неговата чувствителна зона е близо до гениталиите - леко прибягване с език от коляното до основата на крака ще му доставят удоволствие.


Край на връзката със Стрелец

Когато всичко свърши и търсите начин да прекъснете историята - няма да имате много тревоги. Без съмнение, стрелецът ще чувства същото. Можете да подсигурите нещата като станете диктатор, който се опитва да диктува облеклото и поведението на стрелеца в обществото. Критикувайте навиците и приятелите му. Бъдете нетърпеливи. Гледайте нещата откъм неприятната им страна.
Стрелецът е оптимист, който вярва, че щастието го чака навлякъде.

Ако искате да се освободите от жената:

Станете тъжен, тих и стойте в къщи... настоявайте да си смени работата или да си стои вкъщи. Когато излезете - флиртувайте с други жени. Една сутрин ще се събудите и ще намерите забодена на възглавницата бележка, с която Ви казва, че сте толкова свободен, колкото и тя.


Ако мъжът-стрелец започне да къса нервите Ви:

Направете голямо събиране и поканете хора, които той смята за неподходящи. Опитайте да му досаждате и да му обяснявате, че неговите нови идеи са непрактични, критикувайте новите му проекти. През ноща дръжте прозореца затворен. Ограничете своята сексуална активност до спалнята в къщи. Една сутрин ще се събудите и ще намерите забодена на възглавницата бележка, с която ще Ви каже, че сте толкова свободна, колкото и той.